fi
en

Rekrytointi

Tervetuloa ResComiin

Meillä työntekijät viihtyvät ja omaavat pitkän työhistorian. Meillä jokainen pääsee tekemään kokonaisuuksia alusta loppuun ja näkee oman työnsä tulokset. Yhteisöllisyys on vahva ja apua saa jokaiselta kollegalta.

Meillä voit vaikuttaa omaan työnkuvaan ja jokainen kokee onnistumisen elämyksiä omien vahvuuksiensa kautta. Lisäksi pääsee oppimaan uutta haastavien projektien parissa. Teemme paljon kansainvälisiä projekteja, mutta matkustaminen on vähäistä etätyökalujen hyödyntämisen ansiosta.

Haemme Backend-kehittäjää ja Azure-kehittäjää

Tehtäviisi kuuluu digitaalisten palvelujen kehittäminen ja laajojen tietojärjestelmien suunnittelu. Toimipaikkana Oulu tai Raahe.

Arvostamme tuloksellisuutta aikaisemmissa työtehtävissä, ohjelmistokehityksen harrastuneisuutta ja pilvipalveluosaamista. Huomioimme sekä kokeneet hakijat että opintojen loppuvaiheessa olevat.

Kehitystyössä pääset vauhtiin Java-, Python-, Javascript-, C#-, PHP-, tietokanta- tai palvelinympäristöosaamisella. Vahvistamme osaamistasi tarvittaessa koulutuksen avulla.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan työyhteisön ja erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, CV, viimeinen tutkintotodistuksesi, palkkatoivomuksesi ja yhteystietosi osoitteeseen: info@rescomi.com.

Lisätietoa

Lisätietoa arkipäivisin klo 14–16 Raimo Seikkala p. 040 748 0311.