fi
en

Terveydenhuollon integraatiot

Terveydenhuollon toimintojen tehostuminen ja uudistuminen edellyttää sekä varsinaisten hoitoprosessien parantamista että erilaisten digitaalisten tukitoimintojen kehittämistä. Oleellinen osa tässä onnistumista on sosiaali- ja terveydenhuollon erityistarpeita varten kehitetyt integraatioratkaisut.

ResComilla on vahva kokemus terveydenhuollon integraatioista. Tällä hetkellä noin puolet ResComin organisaatiosta työskentelee terveydenhuollon integraatioiden ja digitaalisten palveluiden kehittämisen parissa. Kaikki terveydenhuollon integraatioprojekteissa työskentelevät asiantuntijat ovat sertifioituja alansa ammattilaisia. Yleisimmät teknologiat terveydenhuollon integraatioissa ovat InterSystems teknologiat: IRIS for Health, HealthShare Health Connect (Ensemble), Azure Logic Apps, Azure Functions, MuleSoft ja Microsoft BizTalk.

Kokemus sekä julkisen-, että yksityisen puolen kehittämisestä tekee meistä luotettavan kumppanin. ResComin terveydenhuollon integraatioratkaisut auttavat henkilökuntaa hyödyntämään työssään eri järjestelmien ja organisaation eri yksiköiden tietomassoja. Monipuolisen integraatiokokemuksen ansiosta saatte terveydenhuollon tarpeisiin parhaiten soveltuvat kehittämisratkaisut. Hyödynnämme uusimpia ratkaisuja, kuten FHIR-standardia, joka mahdollistaa helpomman ja nopeamman tiedonhallinnan, joustavamman käyttöliittymän ja paremman yhteensopivuuden omaavien integraatioiden luomisen.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Referenssit

Terveydenhuollon integraatiot

Erikoissairaanhoidon integraatiokehitys

Projektissa toteutettiin erikoissairaanhoidon esittämät asiakasvaatimukset. Integraatiokehityksessä hyödynnettiin InterSystemsin Ensemble- ja HealthShare-integraatioalustojen graafisia toimintoja ja olemassa olevia integraatioita.
Terveydenhuollon integraatiot

FHIR-kyvykkyyden lisäys potilastietojärjestelmään

Projektin tavoitteena oli toteuttaa potilastietojärjestelmään FHIR-kyvykkyys. Sen avulla haluttiin nopeuttaa tiedonsiirtoa ja hankkia potilastietojärjestelmälle uusia asiakkaita, joiden vaatimuksena oli FHIR-toiminnallisuudet.
Terveydenhuollon integraatiot

Talousdatan nouto

Talousdatan Ensemble-integraatiossa haettiin päivittäinen pankin talousdata palvelimelta SOAP-protokollaa hyödyntäen ja muutettiin se XML-tiedostoksi. Annetuissa lähtötiedoissa oli määritelty haluttu muoto web servicen palauttamalle sanomalle.