fi
en

Referenssit

Toimimme asiakkaidemme ydinprosessien digitalisoinnin kumppanina. Olemme toteuttaneet jo yli 20 vuoden ajan liiketoimintatarpeisiin perustuvia palveluita asiakaslähtöisesti. Kaikki ratkaisut rakennetaan parhaimmalla tavalla tukemaan asiakkaidemme liiketoiminnan toiminnanohjausta, teknologiatarpeita ja tuottavuutta.

Mobiili- ja web-ohjelmistot

Paperitehtaiden tuottavuuden kehittäminen

ResComi on kehittänyt ja toimittanut turn key- toimintamallilla reaaliaikaisia monitorointijärjestelmiä paperitehtaiden tuotannon ja logistiikan seurantaan. Selainpohjainen toteutustapa takaa vaivattoman käyttöönoton ja auttaa koko henkilöstöä saavuttamaan yhteisiä tavoitteita yhteisillä mittareilla.
Mobiili- ja web-ohjelmistot

Teollisuusasennusten toiminnanohjaus

Asennuspalveluihin erikoistunut yritys etsi ratkaisua koti- ja ulkomaan työmaiden tietojen hallintaan. Toiminnanohjausta haluttiin vahvistaa teollisuuden tuotannon, kunnossapidon ja puhtaanapidon työmailla.
Teollisuuden integraatiot

MuleSoft Anypoint MQ -integraatio

Integroimme asiakkaan tukipyyntöjärjestelmiä MuleSoftin työkalujen avulla.
Teollisuuden integraatiot

Uuden ominaisuuden lisäys MuleSoft-integraatioon

Olemassa olevaa integraatiota jatkokehitettiin luomalla uusi REST-rajapinta asiakkaan käytettäväksi.
Terveydenhuollon integraatiot

Erikoissairaanhoidon integraatiokehitys

Projektissa toteutettiin erikoissairaanhoidon esittämät asiakasvaatimukset. Integraatiokehityksessä hyödynnettiin InterSystemsin Ensemble- ja HealthShare-integraatioalustojen graafisia toimintoja ja olemassa olevia integraatioita.
Terveydenhuollon integraatiot

FHIR-kyvykkyyden lisäys potilastietojärjestelmään

Projektin tavoitteena oli toteuttaa potilastietojärjestelmään FHIR-kyvykkyys. Sen avulla haluttiin nopeuttaa tiedonsiirtoa ja hankkia potilastietojärjestelmälle uusia asiakkaita, joiden vaatimuksena oli FHIR-toiminnallisuudet.
Terveydenhuollon integraatiot

Talousdatan nouto

Talousdatan Ensemble-integraatiossa haettiin päivittäinen pankin talousdata palvelimelta SOAP-protokollaa hyödyntäen ja muutettiin se XML-tiedostoksi. Annetuissa lähtötiedoissa oli määritelty haluttu muoto web servicen palauttamalle sanomalle.
Pilvipalveluratkaisut

ERP:n pilvimigraatio

Migraatio tehtiin pilveen arkkitehtuurillisesti yksi yhteen, mutta migraatiopolun aikana yksittäiset tietojärjestelmän komponentit korvattiin pilvioptimoiduilla tai kustannustehokkailla vaihtoehdoilla.
Pilvipalveluratkaisut

Konttiteknologian hyödyntäminen AWS-kehityksessä

Konttiteknologian avulla luotiin standardoitu ympäristö, jossa ohjelmistojen ja sovellusten kehittäminen, ylläpito ja ajaminen tapahtuvat ketterästi. Sovelluksen luotettavan toiminnan ja jatkuvan kehityksen kannalta konttien käyttö on järkevä ratkaisu.