fi
en

Teollisuuden ja finanssin integraatiot

Liiketoiminnan uudistaminen ja digitalisoituminen edellyttää laajaa ja näkemyksellistä integraatio-osaamista, jotta data liikkuu saumattomasti ja oikea-aikaisesti organisaatioiden sisällä sekä niiden välillä. Dataa on myös kyettävä yhdistämään eri lähteistä, jotta siitä voidaan luoda erilaisissa verkostoissa täysin uusia palveluita ja ratkaisuja.

ResComin tausta ja historia ovat vahvasti teollisuusyritysten prosesseissa. Yli 20 toimintavuoden aikana olemme auttaneet kahdeksaa (8) pörssiyhtiötä liiketoiminnan kehittämisessä integraatioiden ja digitaalisen osaamisen avulla.

ResComin integraatioratkaisut auttavat jatkuvasti kasvavien tietomassojen hyödyntämisessä sekä mahdollistavat järjestelmien, organisaatioiden ja tehtaiden rajat ylittävät digitaaliset palveluketjut.

Integraatioratkaisujen avulla voit tehostaa omaa toimintaasi ja tarjota yhteistyökumppaneillesi monipuolisia ja hyödyllisiä ratkaisuja. Teollisuusyritysten prosessien tehostamisessa vahvin osaaminen ResComilla liittyy muun muassa SAP ERP:n tuntemukseen ja seuraaviin integraatioteknologioihin: MuleSoft, Azure Logic Apps, Azure Functions, IBM Integration Bus, Microsoft BizTalk ja Boomi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Referenssit

Teollisuuden integraatiot

MuleSoft Anypoint MQ -integraatio

Integroimme asiakkaan tukipyyntöjärjestelmiä MuleSoftin työkalujen avulla.
Teollisuuden integraatiot

Uuden ominaisuuden lisäys MuleSoft-integraatioon

Olemassa olevaa integraatiota jatkokehitettiin luomalla uusi REST-rajapinta asiakkaan käytettäväksi.