fi
en

Referenssit

Toimimme asiakkaidemme ydinprosessien digitalisoinnin kumppanina. Olemme toteuttaneet jo yli 20 vuoden ajan liiketoimintatarpeisiin perustuvia palveluita asiakaslähtöisesti. Kaikki ratkaisut rakennetaan parhaimmalla tavalla tukemaan asiakkaidemme liiketoiminnan toiminnanohjausta, teknologiatarpeita ja tuottavuutta.

Terveydenhuollon integraatiot

Erikoissairaanhoidon integraatiokehitys

Projektissa toteutettiin erikoissairaanhoidon esittämät asiakasvaatimukset. Integraatiokehityksessä hyödynnettiin InterSystemsin Ensemble- ja HealthShare-integraatioalustojen graafisia toimintoja ja olemassa olevia integraatioita.
Terveydenhuollon integraatiot

FHIR-kyvykkyyden lisäys potilastietojärjestelmään

Projektin tavoitteena oli toteuttaa potilastietojärjestelmään FHIR-kyvykkyys. Sen avulla haluttiin nopeuttaa tiedonsiirtoa ja hankkia potilastietojärjestelmälle uusia asiakkaita, joiden vaatimuksena oli FHIR-toiminnallisuudet.
Terveydenhuollon integraatiot

Talousdatan nouto

Talousdatan Ensemble-integraatiossa haettiin päivittäinen pankin talousdata palvelimelta SOAP-protokollaa hyödyntäen ja muutettiin se XML-tiedostoksi. Annetuissa lähtötiedoissa oli määritelty haluttu muoto web servicen palauttamalle sanomalle.